miercuri, 22 iunie 2016

Un ajutor de nerefuzat de la SIXT Rent a Car

Zilele trecute mă tot plângeam pe facebook că a mea soră urmează să plece în Italia și ia mașina cu ea, iar eu nu voi putea să plec în vacanță. Pentru cei care nu au văzut postările vă voi rezuma pe scurt: nu suport să plec undeva cu autocarul, prea multă lume prea mulți băgăcioși plus acel program ce trebuie cu strictețe respectat.
Adică dacă eu consider că îmi e rău și că aș vrea să mai stau încă o zi la hotel șoferul autocarului nu mă poate aștepta, iar eu trebuie să merg în condițiile ăstea. Una dintre cititoarele mele, știe ea cine, mi-a spus despre SIXT Rent a Car și despre serviciile lor, mai exact este vorba de inchirieri masini la prețuri foarte accesibile pe o perioadă aleasă de client.
De asemenea tot clientul decide de unde ridică mașina, dar și în ce zi și la ce oră o preia, desigur online se poate foarte ușor alege și modelul dorit, dacă el este disponibil în acea perioadă. Am încerca de test să stabilesc o perioadă și astfel am avut acces și la prețuri care sunt mult prea bune pentru a nu fi acceptate.
Mă gândesc serios să accept această ofertă, mai ales că New Kopel Group pare o firmă atât de serioasă. Adică gândiți-vă va fi exact ca și când mi-aș conduce propria mașină și în plus nimeni nu mă va deranja dacă îmi voi schimba planurile de vacanță.
Dacă și voi vă doreați de mult să plecați într-o excursie în propria voastră mașină vă invit să apelați chiar acum la această metodă, veți vedea că nu va fi nimic diferit față de modul în care ați conduce mașina voastră și în plus vă va costa mult mai puțin. Ce părere aveți de idee? Să îmi asum acest risc?

2 comentarii:

  1. Cu siguranta aceasta este una dintre cele mai serioase societati de rent a car din tara noastra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Au intotdeauna oferte bune si masini de calitate. In fiecare an colaborez cu agentia lor de rent a car Bucuresti si impreuna facem parteneriate destul de profitabile si de lunga durata.

    RăspundețiȘtergere